El GPP ultima amb Mazón el debat de política general de les Corts

Els diputats de el Grup Parlamentari Popular es van reunir ahir amb el president del PPCV, Carlos Mazón, per ultimar el debat de Política General i plantejar els temes més urgents i urgents per als pròxims mesos de curs polític com el finançament, les rebaixes fiscals, l’ocupació , la sanitat, les polítiques socials o l’aigua.

Els diputats mantindran trobades en els pròxims dies amb diferents col·lectius, associacions i sectors econòmics per recollir les seves reivindicacions i propostes i presentar-les en el pròxim debat a les Corts per a la seva aprovació.

En aquest sentit, la síndica popular, Mª José Catalá, ha indicat que “davant la falta de diàleg i imposicions, volem recollir les inquietuds dels col·lectius i traslladar a l’Consell les necessitats més urgents dels ciutadans”. “Molta gent ho està passant molt malament mentre el tripartit d’esquerres segueix mirant cap a un altre costat, tancat en els seus despatxos i sense trepitjar el carrer. Nosaltres volem ser la veu de tots aquells valencians que se senten desesperats perquè no arriben a final de mes i mai els arriben les ajudes promeses “, ha assenyalat.

La Síndica ha explicat que el PPCV ser propositiu i plantejarà mesures concretes en el debat “davant l’abandó de el tripartit d’esquerres, posant sobre la taula assumptes que preocupen de veritat als valencians i que els interessen als sectors més abandonats per part dels governs socialistes, com els abordats ahir amb Confecomerç, la pujada de la llum, la manca d’ajudes o la desocupació amb gairebé mig milió de valencians a l’atur “.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: