El Festival de Teatre Clàssic de Peníscola pren la recta final de la seva edició més còmica amb l’atrevida funció de ‘L’animal d’Hongria’

La tercera, i última, setmana de l’XXIV Festival de Teatre Clàssic Castell de Peníscola ha arrencat a la nit de dimarts amb ‘L’animal d’Hongria’, una atrevida producció de el nou Col·lectiu Állatok, amb el suport de Escénate, que suposa la primera representació d’aquesta poc coneguda obra de Lope de Vega. Una aposta de el director de festival, Carles Benlliure, per companyies recentment incorporades a el món de teatre clàssic, que ha resultat un èxit pel ple total de l’Pati d’Armes de l’Castell i la resposta de públic a la fi de l’obra. El primer dels tres plens complets de l’última setmana de l’esdeveniment que organitza Cultura de la Diputació de Castelló, amb Ruth Sanz a al front.

Un drama ple d’humor, intrigues, traïcions, amor i poesia que parteix de la por que un monstre de les muntanyes d’Hongria provoca entre els habitants d’un llogaret. Davant d’aquesta situació, demanen ajuda als reis per matar la bèstia. És el veterà actor, director i mestre actoral Ernesto Arias, qui s’encarrega de dramatúrgia i direcció d’aquest treball, tot un atreviment per part d’un grup de joves llicenciats en l’art de la interpretació, amb seu a Alcalá de Henares.

El públic ha seguit amb molta atenció la trama, premiant al final amb el seu aplaudiment el treball realitzat a l’escenari per Antonio Prieto, Gonzalo Lasso, Inés González, Jordi de la Cruz, Laura Ferrer, Natalia Llorente, Nora Hernández i Óscar Fervaz.

Com és habitual en cada funció, els comediants de Picazo Produccions han donat la benvinguda als assistents amb ‘Versos i coplillas a les 10 i 10’. Un divertit rebuda en què es barregen versos, música, explicació de l’obra que es representarà a continuació i el record de les normes de prevenció sanitària.

PROGRAMACIÓ DE LA TERCERA SETMANA

– Dijous 22. ‘Mercat d’amors’, de Festival de Teatre Clàssic de Mèrida i Seqüència 3 Arts i Comunicació. Pati d’Armes. 22:30.

– dissabte 24. Homenatge a Vicente Pastor Lluna, anterior director de l’Festival de Teatre Clàssic de Peníscola. Pati d’Armes. 22:15.

– dissabte 24. El avar ‘, de Morboria Teatre. Pati d’Armes. 22:30. Entrades exhaurides.

Abans de cada funció al Castell, ‘Versos i coplillas de les 10 i 10’, a càrrec de Picazo Produccions.

Entrades a la venda:

https://entradaspeniscola.dipcas.es/entradas/venta.xhtml

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: