El Elx CF llança la seua campanya d’abonaments per a aquesta temporada 2021/2022

Tornem. A gaudir de el futbol en directe. A saltar a la nostra butaca. A aixecar la nostra bufanda. A cantar l’Aromes Il·licitans. A vibrar amb el nostre equip. Tornem a l’estadi Martínez Valero. I ho farem ‘AMB TOTA LA IL·LUSIÓ!

L’Elx C.F. llança la seva campanya d’abonaments per a la temporada 2021-2022 amb l’objectiu que puguem tornar a gaudir junts de Laliga Santander després l’heroica permanència de el curs passat. Per a això, el Club ha dissenyat una campanya d’abonaments que destaca per:

Preus econòmics. Amb l’abonament d’aquesta temporada podràs gaudir d’Laliga Santander des de 9 euros per partit.
Renovació prioritària de socis de la temporada 2020-2021 i abonats de la temporada 2019-2020 (des del 22 de juliol fins al 6 d’agost).
Procés de renovació en línia, amb ajuda i atenció personalitzada.

socis 2020/2021

Els socis de la temporada 2020-2021 podran renovar des del 22 de juliol (a partir de les 16.00 hores) fins el 6 d’agost inclosos. Disposaran d’una bonificació extra a més de la devolució de la quota de la passada temporada.

SI ETS SOCI DE LA TEMPORADA 2020/2021, consulta tota la informació AQUÍ

abonats 2019/2020

Els abonats de la 2019/2020 també tindran l’oportunitat de renovar el seu abonament de el 22 de juliol (a partir de les 16.00 hores) a el 6 d’agost. Mantindran l’antiguitat i el seu seient. A més, podran descomptar la quantitat corresponent que els quedi dels partits disputats a porta tancada a la temporada 2019-2020.

SI ETS ABONAT DE LA TEMPORADA 2019/2020, consulta tota la informació AQUÍ

públic general

Un cop finalitzat el procés de renovacions i de canvis de seients, el Club podria obrir la campanya a noves altes d’abonats. Aquesta opció queda subjecta a la disponibilitat d’aforament segons les mesures que les autoritats estableixin.

La renovació de l’abonament, a un clic

Tot el procés de renovació d’abonaments es realitzarà de forma online, a través del web oficial http://www.elchecf.es, en l’apartat ÀREA DEL ABONAT. Per registrar-se és necessari l’identificatiu (nombre que apareix en el carnet), DNI i data de naixement. Un cop registrat s’accedirà a través d’un correu electrònic (només 1 adreça de correu per usuari) i la contrasenya triada per l’abonat. El Club oferirà una atenció exclusiva i personalitzada per solucionar qualsevol dubte o incidència a través de el telèfon 96.545 97 14 (ext. Campanya d’abonaments) i el correu electrònic abonados@elchecf.es. L’horari d’atenció telefònica és de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores. Els abonats que realitzin la seva renovació en línia rebran l’abonament i un regal exclusiu al seu domicili.

Per facilitar la renovació a aquells aficionats que no puguin accedir a internet, el Club habilitarà el punt d’atenció a l’abonat a l’estadi Martínez Valero. Disponible des del dilluns 26 fins al divendres 6 d’agost, en horari de 10.00 a 14.00 hores. Per a l’atenció presencial serà IMPRESCINDIBLE sol·licitar cita prèvia.

informació important

L’abonament inclou 17 partits de Laliga Santander. El Club es reserva el dret a establir dues jornades econòmiques en què els abonats pagaran entrada reduïda.
Les condicions de l’abonament queden subjectes a possibles modificacions de les autoritats corresponents en relació a mesures sanitàries o de qualsevol tipus.
Les dates i terminis estipulats en la campanya estan subjectes a possibles modificacions en funció de possibles canvis en els protocols de les autoritats corresponents.
En el cas que hi hagi partits que s’hagin de celebrar a porta tancada, la quantitat equivalent a aquests partits es compensarà en la següent campanya d’abonats.
Si les autoritats corresponents modifiquessin les mesures o normatives sanitàries vigents en el moment de formalització de l’abonament, les condicions de la mateixa s’han d’adaptar a aquestes noves mesures.
L’ús de la localitat de l’abonat queda subjecte a possibles canvis en funció de les possibles modificacions de les mesures sanitàries a càrrec de les autoritats corresponents. En aquest sentit, és possible que a causa d’aquestes mesures l’abonat no pugui seure a la localitat que marca el seu abonament.
En cas que no fos possible seure a la localitat que recull l’abonament, el Club intentarà situar els aficionats dins de la zona del seu abonament.
Els abonats hauran de complir de manera obligatòria el règim intern de l’Elx C.F. i seguir les indicacions dels professionals de el Club.
Tots els descomptes pendents de temporades passades estaran vigents només durant aquesta campanya d’abonaments. Els descomptes i bonificacions pendents no gaudits durant aquesta campanya perdran el seu efecte.

Informació i Foto: Elx CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: