El departament de Torrevella incorpora 122 professionals als centres datenció primària i redueix el temps mitjà despera

El Departament de Salut de Torrevella ha fet un esforç organitzatiu i de contractació de personal important per reforçar els equips d’atenció primària des de la recuperació per al sistema públic del departament. Les noves incorporacions permeten oferir una millor atenció als pacients del Departament i les famílies.

En atenció primària, el Departament ha incorporat 122 nous professionals: 46 facultatius especialistes en medicina familiar i comunitària, 3 pediatres, 57 professionals dependents de la direcció d’infermeria i 16 nous zeladors.

“Aquestes dades reflecteixen l’important esforç de contractació de personal en un moment en què la pressió assistencial i la manca de professionals a nivell nacional no és fàcil”, ha explicat el gerent del departament, José Cano.

Les noves incorporacions estan reduint de manera considerable el temps mitjà despera, situant-lo en mínims històrics per al departament. L’espera mitjana per ser atès als centres de salut en atenció primària del departament de Torrevella és de 4,85 dies. Alguns centres tenen una espera mitjana molt inferior, d’1,93 dies a Rojales, 1,96 dies a Lo Marabú, 1,76 dies a Benijófar, un dia a Mil Palmeras, 1,42 dies a San Fulgencio, 3,34 dies a Guardamar, 2,99 dies a San Luis (Torrevieja), 3 dies a La Mata o 3,80 dies a La Loma (Torrevieja), entre altres.

El gerent, José Cano, ha posat en valor “l’esforç contractual important que s’està realitzant, la flexibilitat dels nostres professionals i la seva alta implicació per atendre les demandes de salut de la població”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: