El Departament de Salut Clínic-Malva-rosa rep la certificació de qualitat ISO 9001: 2015 en sis àrees

El Departament de Salut de València-Clínic-Malva-rosa ha rebut la certificació de qualitat d’acord amb la Norma ISO 9001: 2015 emesa per AENOR. Aquest reconeixement abasta els Serveis de pediatria, psiquiatria, endocrinologia i nutrició, la unitat de reproducció assistida i el centre de salut Natzaret.

A més d’això, el Departament ha aconseguit el certificat UNE 179.006 que reconeix la qualitat del Sistema de vigilància, prevenció i control de les infeccions relacionades amb l’atenció sanitària als hospitals.

Aquesta certificació garanteix la posada en marxa d’una política sobre la vigilància i control d’infeccions entre els pacients, el personal i qualsevol altra persona que vagi a l’hospital i l’equip operatiu és el Servei de medicina preventiva i qualitat assistencial.

L’acte de lliurament ha tingut lloc aquest dilluns en el marc de la II Setmana de la Qualitat que per segon any consecutiu ha celebrat l’Hospital Clínic de València, organitzat pel Servei de medicina preventiva i qualitat assistencial. Al lliurament de certificacions ha assistit Óscar Zurriaga, sotsdirector general de Recerca, Innovació, Tecnologies i Qualitat.

Es tracta d’un procés que ha liderat la Direcció Mèdica de l’Hospital Clínic i que ha tingut com a objectiu aconseguir una certificació global del Departament de Salut Clínic-Malva-rosa. A aquestes certificacions s’uneixen les que ja es van obtenir el passat any per als Serveis de Radioterapia i Anestesiologia i Reanimació.

Prèviament a la certificació, els Serveis han passat per una sèrie d’extenses auditories independents per una organització externa. El procés continuarà els propers mesos per obtenir la certificació en més àrees i centres dependents del departament de salut.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: