El departament de joventut de la Mancomunitat La Costera – Canal organitza el I Fòrum Jove

La Mancomunitat La Costera-Canal, a través del seu departament de joventut, ha organitzat per a dijous que ve 28 d’octubre el I Fòrum Juvenil en el municipi de Vallada.

Aquest Fòrum Jove naix de les necessitats més importants detectades en les enquestes realitzades el passat curs escolar. El seu objectiu és crear un espai en el qual les persones joves de la localitat, expressen les seues inquietuds respecte a qüestions que els afecten directament per a poder oferir posteriorment, un servei juvenil de qualitat i adaptat a les seues necessitats.

A la jornada, que tindrà lloc en l’Espai Jove del municipi, s’ha convocat a joves d’edats compreses entre 12 i 17 anys, així com al regidor d’educació Vicente Muñoz.

Aquest tipus de col·loqui, que molts municipis valencians han posat ja en marxa, persegueix com a finalitat principal fomentar la participació activa del col·lectiu jove pel que fa al seu municipi i a les polítiques de joventut, alhora que fomenten, un diàleg fluid entre el col·lectiu jove i l’administració pública.

«Amb aquesta jornada volem donar veu a la joventut de la nostra comarca per tal d’establir polítiques que realment els arriben i solucionen els seus problemes», ha manifestat la presidenta de l’entitat Mª José Tortosa, qui ha afegit que «a més, aquesta activitat, és de especial importància, ja que les conclusions obtingudes s’extrapolaran al Pla de Joventut comarcal que tenim posat en marxa des de la Mancomunitat».

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: