El Consorci aprova amb caràcter retroactiu la pujada addicional del 1,5% dels salaris de 2022 als bombers de la Diputació de Castelló

L’Assemblea General del Consorci de Bombers celebrada hui ha procedit a l’aprovació per unanimitat de tots els assistents d’una paga als treballadors de Bombers Diputació Castelló en la nòmina de novembre amb l’augment del 1,5% dels seus salaris corresponents a l’any 2022, tal com es va acordar en la Taula General de Negociació de la Funció Pública entre el Govern i els sindicats UGT i Comissions Obreres. Es tracta d’una paga única que té caràcter retroactiu i inclou els endarreriments del present exercici, consolidant la pujada per a l’any vinent.

D’altra banda, s’ha aprovat sense cap vot en contra la proposta d’autorització de la contractació anticipada de la maquinària per a la conservació i execució d’infraestructures de prevenció i extinció d’incendis forestals i altres actuacions en el medi rural, com les emergències generades quan es produeixen forts episodis de pluja. Es tracta d’un contracte per a dos anys, prorrogables altres dos, que ix a licitació per 612.000 euros en cadascun dels quatre exercicis.

Finalment, amb el vot unànime de tots els assistents s’ha autoritzat la contractació anticipada per 20.000 euros del servei tècnic per al manteniment del gestor de comunicacions.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: