El Consell renova la col·laboració amb la Universitat d’Alacant per a la Càtedra de Responsabilitat Social

El Consell ha aprovat la col·laboració entre la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i la Universitat d’Alacant (UA) per al manteniment i el desenvolupament d’activitats a través de la Càtedra de Responsabilitat Social el 2022.

Mitjançant aquest conveni, que compta amb una dotació de 35.000 euros, es desenvoluparan actuacions en matèria de formació, investigació, així com difusió i divulgació de coneixements relacionats amb la responsabilitat social.

Quant a les accions formatives, s’hi inclou la convocatòria dels Premis Càtedra de Responsabilitat Social als millors treballs de fi de grau i de màster; el desenvolupament de tallers de formació en matèria de responsabilitat social, innovació i emprenedoria; així com els Premis Càtedra RS-Fundación Mediterráneo a les millors iniciatives de caràcter social.

Pel que fa a la investigació, es preveuen actuacions com el projecte d’implementació del concepte ‘Territoris Socialment Responsables’; investigació sobre tecnologia i treball; estudi sobre la responsabilitat social a les empreses de la Comunitat Valenciana o el treball d’integració al grup d’experts ‘Delphi’.

A més, recull la participació en el projecte d’elaboració i d’implementació d’una eina per mesurar el valor social de les Càtedres de Responsabilitat Social i investigació sobre la contractació pública socialment responsable, entre d’altres accions.

La col·laboració també inclou activitats de difusió i divulgació de la cultura i les polítiques valencianes de responsabilitat social com l’edició de la revista ‘ComunidadRS’; col·laboració en l’organització de les jornades Ser responsable, a més de l’organització d’accions divulgatives sobre el concepte de Responsabilitat Social, en col·laboració amb organitzacions empresarials, sindicals i socials de la Comunitat Valenciana.

També contempla la publicació d’articles i millora del posicionament de la Càtedra també per a la difusió dels resultats de les investigacions i accions.

El Govern valencià va posar en marxa aquesta càtedra amb la Universitat d’Alacant el 2017 amb l’objectiu d’aprofundir, a través del coneixement de les universitats, diferents qüestions relacionades amb la matèria.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: