El Consell reitera als sindicats de Vaersa seu compromís de mantenir-la com a mitjà propi instrumental i reconèixer a 879 persones com a plantilla estable de l’empresa pública

El Consell ha traslladat i reiterat a Vaersa seu compromís de mantenir-la com a mitjà propi instrumental, en compliment dels requisits que estableix la Llei de Funció Pública i comptant amb el decret llei aprovat el passat mes d’agost, entre altres elements. El missatge s’ha remès en el marc de la reunió amb els sindicats de l’empresa pública que s’ha celebrat aquest divendres al Palau de la Generalitat.

El compromís inclou també consolidar els passos ja iniciats per a l’execució de la sentència judicial d’Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, que va fallar a favor de el reconeixement de 879 treballadors i treballadores com a personal estructural, de manera que s’integraran en la relació de llocs de treball de l’empresa pública.

D’aquesta manera, es reitera la consolidació dels passos orientats a solucionar els problemes jurídics i laborals de Vaersa.

Membres de del Consell han rebut als tres sindicats als quals ha traslladat l’acord que, entre altres qüestions, permet mantenir amb normalitat les encàrrecs de gestió.

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: