El Consell Rector del Consorci València 2007 aprova els noms dels liquidadors de l’entitat

Vicent Llorens Martí, Javier Casas Gimeno i Ramón Marzal Doménech són els nous liquidadors del Consorci València 2007. Així s’ha aprovat en la reunió del Consell Rector del Consorci, que s’ha celebrat este matí de forma virtual. Els nous liquidadors, designats per l’Ajuntament de València, la Generalitat i l’Estat, conduiran el procés de liquidació i dissolució de l’organisme. L’alcalde, Joan Ribó, ha afirmat que “el funcionament normal de la Marina està garantit per l’Ajuntament”.

L’alcalde ha assenyalat que “s’ha realitzat hui la reunió del Consell Rector per a nomenar les tres persones que van a actuar com a liquidadors del Consorci. Una, provinent del Govern de l’Estat. Un altre, de la Generalitat; i un altre, de l’Ajuntament”.

Per a Joan Ribó, “a partir d’este moment s’inicia el procés de liquidació com a conseqüència que l’Estat va a deixar de formar part d’este consorci. Però hem de deixar clar que este procés de liquidació no implica que vaja a afectar en res al funcionament normal de la Marina, ja que està garantit per part de l’Ajuntament el seu funcionament normal”.

Així, en la reunió de l’entitat, s’ha avançat en el procés per a la dissolució de l’organisme, que es va decidir en la reunió del passat mes de maig. I és que l’eixida de l’Estat del Consorci, al gener de 2019, obligava a la dissolució de l’organisme, tal com s’assenyalava en els seus estatuts. No obstant això, encara no és possible parlar de dates ni de la fórmula organitzativa que ha de substituir el Consorci.

L’any passat, malgrat ser una anualitat marcada encara per les restriccions derivades de la pandèmia, la Marina de València va rebre més de 4 milions de visitants, entre ciutadania i turistes. En els anys precedents es va arribar a abastar la xifra de 7 milions.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: