El Consell impulsa la realització de cursos de formació per a persones col·legiades a l’àmbit de l’economia forense

El Ple del Consell ha aprovat la subscripció d’un conveni entre la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública i el Col·legi d’Economistes de València per col·laborar en el finançament de cursos de formació adreçat als col·legiats i col·legiades en l’àmbit de l’economia forense .

El Col·legi d´Economistes de València s´encarregarà íntegrament de l´organització de les activitats formatives.

La dotació pressupostària és de 10.000 euros i la seva vigència serà fins al 31 de desembre del 2023.

Les accions formatives subvencionades tindran com a objectiu contribuir al nivell adequat de qualitat tècnica de les prestacions professionals dels i les economistes en matèria forense, oferint una formació de qualitat i un major grau d’especialització en determinades matèries.

La finalitat és resoldre les incerteses que tinguin els i les professionals i unir criteris d’actuació, per donar resposta adequada als requeriments de col·laboració que demanen els òrgans judicials.

Seran subvencionables les actuacions que tinguin relació amb l’objecte del conveni i, en particular, les activitats de formació, investigació, difusió i divulgació, publicació i perfeccionament dels i les especialistes de l’àrea de l’economia forense.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: