El Consell declara urgent la tramitació del reglament del Consell Valencià de Responsabilitat Social

El Consell ha aprovat la tramitació, amb caràcter urgent, del decret que regularà la composició, organització i funcionament del Consell Valencià de Responsabilitat Social.

La Llei 18/2018 de la Generalitat per al Foment de la Responsabilitat Social recull en el seu article 27 la creació del Consell Valencià de Responsabilitat Social amb l’objectiu d’agrupar en un mateix òrgan a representants dels diferents grups d’interès vinculats a la matèria.

L’objectiu és que es converteixi en un instrument de diàleg i participació entre les organitzacions sindicals, empresarials i les organitzacions i institucions compromeses amb l’impuls i desenvolupament de la responsabilitat social.

En aquest sentit, el Consell Valencià de Responsabilitat Social es configura com un òrgan de referència per a la promoció i l’assessorament en la programació de les polítiques de la Generalitat en matèria de responsabilitat social i, al seu torn, d’informació i consulta al constituir-se en observatori de la responsabilitat social.

 

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: