El Consell de la Infància de al Museu de les Ciències participa en els tallers en línia ‘Connecta’t en directe amb la Ciència a Escena’

L’estudi de TV de al Museu dels Ciències i el personal educador dels tallers de ‘La Ciència a escena’ realitzen aquest dilluns i aquest dimarts unes sessions especials de taller telemàtic ‘Connecta’t en directe amb la Ciència a Escena’ per als col·legis Santiago Apòstol Cabanyal i el Col·legi Pius XII, centres destacats per la seva participació en el Consell de la Infància de al Museu dels Ciències.

La Ciutat dels Arts i els Ciències va proposar a el Consell de la Infància l’activitat ‘Connecta’t amb en directe amb la Ciència a escena’. El Col·legi Santiago Apòstol Cabanyal i el Col·legi Pius XII es van mostrar interessats en aquesta iniciativa en què van participar els i les conselleres juntament amb la resta d’estudiants de la seva classe. Seran dues sessions les que se celebraran avui amb dues classes de Col·legi Santiago Apòstol Cabanyal i aquest dimarts 16 de febrer al Col·legi Pius XII.

Consell de la Infància

El Consell de la Infància està format per nens i nenes sota el criteri de la diversitat i compost per mínim 10 consellers de 5 centres diferents. S’estableixen reunions periòdiques al costat d’altres activitats al llarg de el curs escolar com a eina per afavorir la participació. Aquest curs, a més del taller, seran també jurat en el concurs escolar ‘Acció pel Clima’.

S’adreça a docents i estudiants de 5è i 6è de Primària de centres de la Comunitat Valenciana. Els centres que formen part de el Consell compten amb un seguit d’avantatges com ser convidat a les inauguracions de les exposicions i tallers, rebre alguna targeta PEC més, poder gaudir d’activitats exclusives només per al centre, com és el cas del taller ‘online’ .

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: