El Consell de Govern de l’Hospital Provincial de Castelló designa les persones que ocuparan les adreces econòmica, mèdica i d’infermeria

El Consell de Govern del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, presidit pel conseller de Sanitat, Marciano Gómez, juntament amb la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló i vicepresidenta del nou Consell de Govern del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha ratificat avui la designació d’Inmaculada Tena al lloc de directora econòmica i ha nomenat director mèdic el doctor Daniel Flores i la infermera Carmen Saura, directora d’infermeria.

Aquest ha estat el primer Consell de Govern en què ha participat el nou director gerent del Consorci, Matías Real, nomenat fa deu dies, qui ha proposat a les persones que conformaran la resta del seu equip directiu per considerar que són les més idònies i capacitades per a l’exercici de les seves funcions.

Pel que fa a Inmaculada Tena, que està al capdavant de la Direcció Econòmica des de l’octubre del 2022, el conseller ha destacat que es tracta d’un “renombrament”, ja que -segons ha expressat- “el seu prestigi i trajectòria professional” l’avalen com la “persona adequada per posar en marxa el projecte presentat a la Conselleria”.

El doctor Daniel Flores, que ocuparà un lloc que estava vacant des d’agost, és especialista en Medicina Nuclear i desenvolupa la seva tasca al Provincial des del 2005. Tota la seva trajectòria professional ha estat vinculada al Consorci, l’únic centre de la província que compta amb Medicina Nuclear, un servei clau en el diagnòstic del càncer i el seguiment de pacients oncològics.

Per la seva banda, la infermera Carmen Saura substitueix Dolores Carbonell al capdavant de la Direcció d’Infermeria i fa més de 30 anys que desenvolupa la seva tasca a l’Hospital Provincial. La major part d‟aquest temps l‟ha dedicat al‟àmbit de l‟oncologia. En els darrers anys ha ocupat la supervisió d’infermeria dels serveis d’Oncologia Mèdica i Farmàcia.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: