El Consell col·labora amb la UPV per fer un curs de formació específica per al perfeccionament del personal de pisos en hotels

El Consell ha autoritzat la subscripció d‟un conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Universitat Politècnica de València (UPV) per a la realització d‟un curs de formació específica per a personal de pisos en allotjaments turístics.

A través d’aquest acord Turisme Comunitat Valenciana col·labora amb la Universitat Politècnica de València amb 20.000 euros per al desenvolupament del curs de persona experta universitària a ‘Governanta/e de alojamientos turísticos’, centrat en la qualificació del personal de pisos en hotels durant l’any 2022. S’impartirà en col·laboració amb el Campus de Gandia de la UPV.

L’experiència acumulada a la formació del curs ‘Perfeccionament de cambreres de pisos en allotjaments turístics’, dut a terme l’any 2021, ha permès adaptar els continguts i la metodologia a les exigències de la demanda per assegurar una formació més competitiva per a aquesta edició .

Aquest curs suposa, als efectes de crèdits universitaris, un total de 20 crèdits. Tindrà una durada de 200 hores distribuïdes en 33 sessions presencials (165 hores), 4 sessions en línia (20 hores); una sortida de camp (7,5 hores) i una visita a un hotel (7,5 hores). L’inici del curs ha estat durant aquest mes de setembre i finalitzarà el desembre del 2022.

Des de Turisme Comuntiat Valenciana, a través de la Xarxa de Centres de Turisme (CdT) de la Generalitat, se segueix promovent, una edició més, aquests programes per tal de fomentar una formació de qualitat per al col·lectiu de pisos, aportant valor al capital humà que realitza aquestes funcions.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: