El Consell cedeix a l’Ajuntament d’Algemesí dos immobles per destinar-los a vivenda social

El Consell ha aprovat cedir a l’Ajuntament d’Algemesí dos immobles per destinar-los a vivenda social.

En concret, es tracta de dues cases situades als números 67 i 69 del carrer Rei En Jaume d’Algemesí. Implica que el consistori accepta la cessió dels immobles dacord amb la situació actual registral i cadastral, en el termini de dos mesos des de la notificació daquest acord.

A més, l’establiment d’aquests immobles com a habitatge social s’haurà de fer en el termini de tres anys i mantenir-se durant tot el temps de la cessió.

En cas d’incompliment de les condicions de la cessió o si els béns cedits no es destinessin a l’ús previst, l’immoble es revertirà a la Generalitat amb totes les millores realitzades i sense dret a cap indemnització.

Els immobles van ser adquirits per la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic com a conseqüència d’una herència intestada i es van incorporar al patrimoni de la Generalitat d’acord amb el Decret 20/2019 del Consell, pel qual es regula el procediment per a la tramitació d’expedients de herències intestades a favor de la Generalitat.

Així mateix, els immobles van ser objecte de quatre subhastes que van ser declarades desertes el 13 de juliol de 2017 i donats d’alta a l’Inventari General de Béns i Drets com a béns patrimonials en haver transcorregut un any des de l’última subhasta.

Posteriorment, l’Ajuntament d’Algemesí va sol·licitar a la Direcció General del Sector Públic i Patrimoni, dependent de la Conselleria d’Hisenda, la cessió de la propietat dels immobles esmentats per destinar-los a habitatge social.

Així, s’acorda cedir al consistori d’Algemesí dos immobles d’acord amb la Llei 14/2003 de Patrimoni de la Generalitat, que estableix que podrà ser cedida gratuïtament la propietat de béns immobles patrimonials de la Generalitat, l’afectació o cessió dels quals no es consideri previsible , a altres administracions públiques per a fins dutilitat pública o interès social.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: