El Consell autoritza la represa de les obres d’ampliació i reforma del bloc quirúrgic de l’Hospital General d’Elx

El Ple del Consell ha aprovat la represa de les obres d’ampliació i de reforma del bloc quirúrgic de l’Hospital General Universitari d’Elx, que estaven paralitzades des del mes de juny.

D’aquesta manera, el Consell autoritza la Conselleria de Sanitat perquè contracti per import de 2,2 milions d’euros la continuïtat de les obres de millora de l’àrea quirúrgica d’aquest centre hospitalari.

Aquestes obres es van iniciar l’any 2021 i fins ara s’han executat en un 25,51%. Per això, l’objectiu és agilitzar els tràmits administratius pendents perquè a principis de 2024 es puguin tornar a reprendre.

L’ampliació del bloc quirúrgic de l’Hospital d’Elx suposarà una actuació de gran envergadura, ja que augmentarà l’espai destinat als quiròfans en passar de 1.650 metres quadrats a 3.739,76 metres quadrats. A més, disposarà de dotze quiròfans en lloc dels vuit actuals, cosa que beneficiarà els i les pacients assignats a aquest departament de salut.

D’altra banda, tot i que la inversió inicial prevista per a aquestes obres era de 11,5 milions d’euros el 2021, finalment pujarà a 17 milions d’euros. L’obra es va paralitzar a causa de problemes tècnics a l’anterior etapa de govern.

En aquest sentit, l‟objectiu del Consell és resoldre tots els tràmits administratius, com és el cas de l‟expedient que s‟autoritza, per executar l‟obra en el menor temps possible.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: