El Consell autoritza acords amb les universitats públiques valencianes per realitzar activitats que fomentin la igualtat en la diversitat

El Consell ha aprovat cinc convenis de col·laboració entre la Vicepresidència i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i les universitats públiques de la Comunitat Valenciana per fomentar activitats en matèria d’igualtat en la diversitat durant el 2022, per un import global de 200.000 euros.

Els convenis subscrits contemplen una sèrie d’actuacions relacionades amb la diversitat ètnicocultural, la diversitat sexual i familiar, igualtat de tracte, no-discriminació i prevenció dels delictes d’odi i les migracions.

En el marc d‟aquesta col·laboració, les universitats desenvoluparan activitats de formació i sensibilització sobre aquestes àrees i dirigides al professorat, personal d‟administració, serveis i estudiants mitjançant cursos, seminaris i altres activitats culturals relacionats amb aquests temes. També portaran a terme estudis i investigació especialitzats sobre aspectes relacionats amb la igualtat en la diversitat.

Així mateix, les cinc universitats valencianes que subscriuen els convenis de col·laboració s’encarregaran de posar en marxa unitats d’orientació i atenció per a la comunitat universitària en relació igualment amb la diversitat ètnicocultural, diversitat sexual i familiar, igualtat de tracte, no discriminació i prevenció dels delictes d’odi, i les migracions.

Finançament de 200.000 euros

A través d’aquests convenis anuals, la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives col·labora amb les universitats des del 2017.

Concretament i per al present exercici la Conselleria destinarà als convenis de col·laboració amb la Universitat Jaume I de Castelló i la Universitat d’Alacant que tindran un finançament de 40.000 euros cadascuna.

Per al finançament de les activitats de la Universitat Miguel Hernández d’Elx i la Universitat Politècnica de València comptarà amb 30.000 euros cadascuna.

I, finalment, la Universitat de València-Estudi General tindrà un finançament de 60.000 euros per realitzar accions encaminades a la promoció de la igualtat en la diversitat.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: