El Consell aprova un conveni entre l‟ICV i la Universitat de València per finalitzar el primer volum de l‟Atlas Temàtic de la Comunitat Valenciana

El Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, a través de l’Institut Cartogràfic Valencià (ICV), i la Universitat de València-Estudi General (UV) per a l’elaboració dels treballs finals del primer volum de l’Atlas Temàtic de la Comunitat Valenciana.

Amb aquest objectiu, l‟ICV aportarà amb 20.000 euros i les capes de cartografia bàsica necessàries per tal que les capes temàtiques elaborades en el marc d‟aquest conveni s‟adeqüin convenientment a la cartografia bàsica.

Per part seua, la Universitat de València-Estudi General s’encarregarà de la metodologia, els instruments i el personal necessaris per a dur a terme el projecte. També elaborarà els mapes estructurats en 15 àrees temàtiques que conformaran el primer volum de l’Atlas i els comentaris de cadascun per a interpretar-los, així com el corresponent material fotogràfic i audiovisual en relació amb la temàtica tractada.

El primer volum de l’Atlas Temàtic de la Comunitat Valenciana tracta, entre altres temes, de l’escenari físic, on es fan les activitats dels valencians, la configuració del territori, la població valenciana, els usos del sòl del territori valencià, la indústria, la activitat turística i comercial, els serveis públics, la investigació i innovació i la cultura i patrimoni.

Tant l’ICV, organisme adscrit a la Conselleria de Política Territorial, com la Universitat de València consideren que, per contribuir al desenvolupament social, és fonamental establir relacions de col·laboració als camps de la ciència i de la cultura, i en particular de la cartografia per la seua importància com a instrument de divulgació de les realitats territorials valencianes.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: