El Consell aprova un conveni amb l’Ajuntament de la Nucia per a promoure l’FP d’Activitats Fisicoesportives

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i l’Ajuntament de la Nucia per a la realització d’accions conjuntes dirigides a promoure els estudis d’FP d’Activitats Fisicoesportives.

El conveni estableix els termes de col·laboració entre la Generalitat i l’Ajuntament de la Nucia per a organitzar i desenvolupar la implantació en aquest municipi de la Marina Baixa de cicles formatius de la família professional d’Activitats Fisicoesportives, així com la promoció i orientació de cicles formatius del sector productiu de l’àmbit de l’activitat física i esportiva.

El Consell subratlla que una ordenada preparació professional constitueix un dels pilars bàsics en els quals es fomenta el progrés i benestar de la societat valenciana.

En aquest sentit, destaca que l’FP ha de respondre tant a les necessitats de formació específica de l’alumnat com a les necessitats de qualificació i reciclatge del personal treballador, a fi de donar a la societat una resposta de professionalització dinàmica i ajustada a les demandes socials i econòmiques de cada moment.

Per això, la Conselleria i l’Ajuntament de la Nucia acorden subscriure aquest conveni de col·laboració educativa que entrarà en vigor des del dia en què se signe i tindrà una duració de dos anys. En finalitzar el conveni, es podrà prorrogar per un període de fins a quatre anys addicionals.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: