El Consell aprova els convenis amb tres universitats perquè desenvolupen activitats culturals

El Ple del Consell ha aprovat els convenis de col·laboració per a l’exercici d’activitats de difusió i transmissió de la cultura que ha subscrit la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport amb la Universitat d’Alacant (UA), la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH) i la Universitat Politècnica de València (UPV).

A través d’aquests convenis, la Conselleria dona suport econòmic a les tres universitats públiques signants per a l’exercici d’activitats i programació cultural al llarg de 2022. Concretament, la UA rebrà una inversió de 100.467 euros, la UHM de 69.357 euros i la UPV de 104.630 euros.

Els convenis s’emmarquen dins dels objectius de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport d’impulsar la col·laboració amb entitats i administracions públiques per a programar una oferta cultural diversa i àmplia que facilite el dret de tota la ciutadania a participar en la vida cultural en condicions de llibertat i igualtat.

En aquest context, i atés que les universitats públiques valencianes realitzen també una programació cultural de caràcter estable i permanent que enriqueix l’oferta cultural en el territori valencià, mereix ser reconeguda i rebre suport mitjançant l’articulació d’una línia d’ajudes orientada a secundar i impulsar aquestes activitats.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: