El Consell aprova el decret que regula l’organització i el funcionament de l’IVAM

El Ple del Consell ha aprovat el decret que regula l’organització i el funcionament de l’Institut Valencià d’Art Modern.

L’objectiu del decret és establir el funcionament d’aquesta entitat de dret públic, adaptant-lo a les funcions, el règim, l’organització i el funcionament que li fixa la seua vigent llei reguladora.

El contingut del decret consta de cinc títols, reunits en un article únic, a més de diverses disposicions addicionals, derogatòries i finals.

El títol I en recull l’objecte, les disposicions generals i les funcions, així com la naturalesa i el règim jurídic. El títol II estableix l’organització dels òrgans rectors i de l’estructura orgànica, a més d’altres unitats orgàniques i funcionals. Així mateix, el títol III regula el règim de personal de l’IVAM.

El títol IV en regula el règim patrimonial i l’inventari. I finalment, el títol V estableix els aspectes relatius al règim de contractació, pressupostari i economicofinancer, així com el portal web i la transparència.

L’IVAM para una especial atenció a la producció artística valenciana i n’impulsa la difusió. També estimula i valora la sensibilitat de la nostra societat per l’art modern i pel que es fa fora de la Comunitat Valenciana.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: