El Consell aprova el currículum del grau superior de tècnic en Ortopròtesis i Productes de Suport

El Ple del Consell ha aprovat el decret pel qual s’estableix el currículum del cicle formatiu corresponent al grau superior de tècnic en Ortopròtesis i Productes de Suport.

En la definició d’aquest currículum s’han tingut en compte les característiques educatives, socioproductives i laborals valencianes, a fi de donar resposta a les necessitats generals de qualificació dels recursos humans per a la seua incorporació a l’estructura productiva.

El currículum d’aquest cicle formatiu, d’un total de 2.000 hores de duració, s’organitza en dos cursos acadèmics. El decret aprovat estableix els continguts i la càrrega lectiva completa dels mòduls professionals, incloent-hi el mòdul professional de formació en centres de treball, que es durà a terme, generalment, en el tercer trimestre del segon curs del cicle formatiu.

S’estableix, a més, un mòdul professional de projecte consistent en la realització individual d’un projecte de caràcter integrador i complementari de la resta de mòduls i que es desenvoluparà, amb caràcter general, durant l’últim trimestre del segon curs.

Així mateix, la nova normativa regula aspectes com la càrrega lectiva i la distribució horària dels cursos, els espais mínims i altres requisits dels centres formatius, la titulació del professorat i la integració de la llengua anglesa, mitjançant la incorporació d’aquesta a dos mòduls dels que componen la totalitat dels cicles.

Igualment, aquest decret inclou una disposició per a la transició de l’alumnat que cursa estudis emparats per la Llei Orgànica General del Sistema Educatiu (LOGSE) al nou currículum, amb l’habilitació de convocatòries específiques per a superar els mòduls o, si és el cas, l’aplicació de les convalidacions establides en la norma.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: