El Consell acorda l’autorització de la contractació del servei de neteja dels centres docents públics

El Ple del Consell ha acordat l’autorització de la contractació d’un servei de neteja dels centres docents públics valencians.

La necessitat de la contractació té com a fi garantir l’exercici del dret a l’educació de l’alumnat, recollit en l’article 27 de la Constitució, en unes condicions higièniques, sanitàries i salubres de qualitat i en un entorn i uns espais adequats per a aquesta finalitat, tenint en compte que el servei de neteja dels centres educatius es considera un servei essencial i prioritari.

El pressupost base de licitació és de 179.749.073,66 euros, IVA inclòs. El procediment de licitació del contracte serà obert, amb adjudicació a l’oferta més avantatjosa econòmicament amb una pluralitat de criteris.

La duració del contracte que s’adjudique serà de tres anys i inclourà el període comprés entre l’1 de setembre de 2022 i el 31 d’agost de 2025, amb possibilitat d’una única pròrroga de dos anys. Per tant, la duració màxima del contracte, incloent-hi la pròrroga, serà de 5 anys.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: