El Congrés Internacional de Turisme de l’UJI abordarà les noves estratègies per al sector

En la setmana en la qual s’ha celebrat el Dia Mundial del Turisme (dilluns 27 de setembre), l’organització del XXIV Congrés Internacional de Turisme Universitat – Empresa calfa motors davant dues jornades de treball en les quals es posarà el focus en nous models de gestió, comercialització i reptes de futur per al sector turisme, un dels més afectats per la pandèmia a nivell mundial.

L’edició d’enguany, amb el lema «TURISME AMB R MAJÚSCULA: Reconstruint, Reactivant i Redirigint el sector turístic cap a un nou temps», se celebrarà els pròxims dies 6 i 7 d’octubre de 2021 a la Universitat Jaume I.

Les més de 20 comunicacions i pòsters que es presentaran aborden assumptes com la resiliència, reptes i oportunitats per a empreses i destinacions turístiques, la seguretat de les destinacions turístiques, intel·ligència turística i transformació digital, les noves maneres d’entendre la promoció turística després de l’impacte de la COVID, o els nous hàbits de comportament i requeriments del turista post-COVID, entre altres. El programa tècnic es completa amb tres panells d’experts i quatre conferències plenàries.

Rafael Lapiedra Alcamí, catedràtic del Departament d’Administració d’Empreses i Màrqueting de l’UJI, i director del Congrés, ha destacat l’interés manifestat per la temàtica de la pròxima edició. «Més de 100 congressistes han confirmat ja la seua participació, professionals de la indústria i acadèmics molt interessats pel debat sobre l’escenari post-COVID, una crisi que ens donarà l’oportunitat per a replantejar el sector turisme i fer-lo més sostenible, inclusiu i resilient», ha assenyalat.

Aquesta trobada és una iniciativa de la Universitat Jaume I que compta amb el patrocini del Patronat Provincial de Turisme de Castelló i la col·laboració de l’Agència Valenciana del Turisme de la Generalitat Valenciana. Es tracta d’un esdeveniment que, des dels seus inicis, l’any 1997, compta amb la col·laboració de la FUE-UJI en el Comité Organitzador.

Més informació: http://www.fue.uji.es/turismo

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: