El concert de Miguel Verchili del cicle “Raval de MúsiCS” serà aquest proxim dijous 26 de maig de 2022

Miguel Verchili és l’últim protagonista del cicle ‘Raval de MúsiCS’, que sota l’organització de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló de la Plana s’ha desenvolupat des del passat mes de gener al Teatre del Raval (carrer Conde Pestagua). Aquest dijous, 26 de maig, arribarà el cicle al final amb les més recents novetats que Verchili ha anat presentant en xarxes socials al llarg dels últims mesos. Cançons amb un toc electrònic que suposen un nou gir per al compositor, cantant i guitarrista castellonenc, que les defensarà amb una banda integrada per habituals a la seva carrera. L’actuació arrancarà a les 20.00, amb entrades a 3 euros. Es poden adquirir a la web entrades.castello.es oa la taquilla del teatre aquella mateixa tarda.

En aquests últims dies, Verchili ha publicat el videosingle “No puc acontentar tothom”, que se suma a “Distinto” (llançat també aquest 2022) i als anteriors “Pronoms personals” i “Malaherba”, que el 2021 ja plasmaven el canvi protagonitzat, conseqüència de l’obligat retir a causa de la pandèmia i un replantejament d’idees.

En aquests enregistraments queda clara la importància adquirida per l’habitualment baquetista Alfonso Pachés en aquest nou so. Seves són les bases, teclats, sintetitzadors i programació, a més de la bateria electrònica Simmons SDX. Amb ells, Víctor Tomás a les guitarres, Juanki Tomás amb sintetitzadors, Rosa Meseguer a les veus i percussions lleugeres, María Iturralde als cors, teclats i sintetitzadors, més Pere Safont encarregant-se de guitarres i baixos.

A més dels temes nous, Verchili repassarà cançons de l’etapa Club964 adaptades a la sonoritat actual Una constant a la seva carrera ha estat la cura de les lletres, reflectint situacions i pensaments personals sobre el món que ens envolta, com exemplifica “No puc acontentar a tothom”, una assumida declaració de principis aplicable a qualsevol ésser humà.

L’enregistrament d’aquests nous temes ha tingut lloc a Quiet Man Home Studio (Castelló de la Plana), a càrrec d’Alfonso Pachés, i als estudis La Seta Azul (Benicàssim), per Juan Carlos Tomás, encarregat també de la barreja i la masterització. Tots dos són els coproductors amb Miguel Verchili. Pels videoclips ha confiat en Jorge i Álex Valero (Kaos Studio).

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: