El Comitè Olímpic Espanyol dotarà la Universitat dAlacant dun fons bibliogràfic de temàtica olímpica

La rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, i el president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, han signat un conveni per a la formació del Centre d’Estudis Olímpics de la Universitat d’Alacant amb l’objectiu d’expandir i desenvolupar olimpisme a la institució acadèmica.

A l’acte de la signatura del conveni, celebrat a la seu del COE a Madrid, hi ha assistit també la secretària general del COE, Victoria Cabezas, i el director del departament de Didàctica General i Específica de la Facultat d’Educació de la UA, Juan Manuel Cortell.

L’acord recull que el COE dotarà la Universitat d’Alacant d’un fons bibliogràfic sobre temàtica olímpica, mentre que la Universitat d’Alacant, per part seva, es compromet a propiciar i desenvolupar activitats anuals de divulgació olímpica que comptaran amb la col·laboració tant del COE com de la Reial Acadèmia Olímpica.

El conveni també preveu l’habilitació d’un espai a la Universitat d’Alacant per a la difusió dels principis i els valors dels Jocs Olímpics i la dimensió cultural i humanística de l’esport.

L’acord rubricat entre la UA i el COE té una periodicitat anual, és prorrogable i també obre una via de coordinació per a la programació, de mutu acord, de plans, projectes i estudis diversos que, de manera directa, puguin interessar les dues institucions.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: