El comitè de campanya del PPCV inicia els treballs amb diputats i senadors per presentar les esmenes als PGE

El director del comitè de campanya electoral del PPCV, Miguel Barrachina, i la coordinadora, Macarena Montesinos, van mantenir ahir la primera reunió amb diputats nacionals, autonòmics i senadors “per amplificar l’acció del PPCV dels propers mesos i defensar els interessos de la Comunitat Valenciana”.

La reunió de treball va tenir lloc després del Comitè Executiu Autonòmic del PPCV presidit per Carlos Mazón, que va anunciar els responsables del comitè de campanya per a les eleccions autonòmiques del 2023.

En aquest sentit, els diputats i senadors del PPCV treballaran conjuntament “perquè els pressupostos de Sánchez i de Puig no siguin un càstig per a la Comunitat Valenciana i que recullin totes les principals necessitats del nostre territori”.

Miguel Barrachina ha assegurat que “mentre el Consell de Puig està més dedicat a purgar que a gestionar els interessos dels valencians, des del PPCV treballarem per esmenar i corregir els pressupostos de Sánchez que castiguen els valencians, amb la submissió i passivitat de Puig”.

Així, els diputats i senadors iniciaran una ronda de reunions amb els diferents sectors socials i econòmics de la Comunitat Valenciana per recollir totes les iniciatives i reivindicacions i que puguin ser aportats tant als Pressupostos Generals de l’Estat com si escau als de la Generalitat valenciana. “Aquesta feina l’hauria d’haver realitzat el Consell de Puig davant la discriminació tant en els pressupostos generals com en el finançament, la retallada a l’aigua i en cadascuna de les actuacions que el govern de Sánchez dirigeix ​​contra la Comunitat”.

Tant el director com la coordinadora de la campanya han assenyalat “la importància de recórrer tot el territori de la Comunitat Valenciana per explicar el projecte del president del PPCV, Carlos Mazón, i recollir les principals inquietuds davant del menyspreu de Puig i Sánchez”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: