El Centre Municipal de les Arts de Borriana proposa tallers gratuïts i portes obertes per aquesta setmana

Aquesta setmana, el Centre Municipal de les Arts Rafael Martí de Viciana (CMARMV) a les instal·lacions del carrer Sant Pere Pasqual obre les portes per facilitar que es coneguin al detall entre la ciutadania les activitats que s’hi fan.

Per això, el proper dijous 15 de 17h a 19.30h, les portes estaran obertes a totes les persones que vulguin visitar-lo, inscrites o no, per conèixer de primera mà les pràctiques i disciplines artístiques així com les instal·lacions de què disposa. Es complementarà la visita amb alguna petita mostra a les classes per il·lustrar les activitats de la millor manera possible.

Una altra manera de donar a conèixer principalment les activitats de dansa són els tallers gratuïts que s’ofereixen per a adolescents, persones adultes i sènior. Una manera pràctica que les persones interessades puguin experimentar i provar. Es tracta de disciplines per a adults i adolescents tan diverses com Funky, Dansa Oriental, Danses Tradicionals Valencianes, Workout Dance, Danses Actuals o Claqué.

Per inscriure’s als tallers, que es desenvoluparan dimecres, dijous i divendres en horari de matí i tarda, les persones interessades només han de portar roba còmoda. Podeu consultar la programació amb detall al següent link: oa través del vostre canal de Telegram.

Cal assenyalar que si bé els tallers estan pensats per a joves, persones adultes i sèniors, al Centre es pot practicar la disciplina de la dansa des de ben petits partint del Jardí Artístic, un projecte que integra totes les disciplines artístiques des del primer any de vida fins als set anys.

A partir dels set anys, s’ofereix la possibilitat d’escollir la disciplina que s’adapta més als interessos de cada menor. Es tracta d’un projecte pedagògic innovador que pretén iniciar els nens i nenes a la música, la dansa i les arts plàstiques, a la pràctica cultural, des d’un punt de vista multidisciplinari.

Igualment, a partir dels 8 anys i per a totes les edats, adults i persones més grans de 60 anys inclosos, funcionen les tres àrees del centre: arts plàstiques, amb dibuix, pintura, ceràmica, i gravat; la dansa, des de les especialitats de dansa clàssica, contemporània, espanyola fins a disciplines com danses urbanes, dansa del ventre, balls tradicionals o balls de saló; i la música, amb tota la gamma instrumental clàssica. Podeu consultar tota la informació a la pàgina web .

Dimecres que ve 21 de setembre, el Centre Municipal de les Arts Rafel Martí de Viciana iniciarà el curs i encara queden places en un bon nombre d’activitats col·lectives, especialment al Jardí Artístic i l’Escola de Dansa, que ofereix activitats per a totes les edats i de totes les disciplines.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: