Almassora finalitza la urbanització de l’entorn del col·legi Santa Quitèria

Almassora ha finalitzat la urbanització de l’entorn del col·legi Santa Quitèria després de concloure amb els treballs d’asfaltat. A causa de les precipitacions, al llarg d’aquesta setmana l’empresa Alfaro Angulo Hermanos S.L. senyalitzarà el carrer Les Alqueries. A més, activarà la llum abans del 29 de setembre, el mateix dia de la recepció de l’obra. Per tant, el veïnat podrà circular per la nova via a partir de final de mes.

 

La iniciativa, valorada en 119.601,5 euros, ha reordenat el barri per a la futura inauguració del centre educatiu. En aquest sentit, l’adjudicatària va acabar amb la prolongació del carrer Les Alqueries a l’agost. Ara, la intervenció connecta per complet la zona nord del nou col·legi amb l’avinguda José Ortiz. D’aquesta manera, l’obertura de la via ha configurat una poma educativa composta pel Santa Quitèria, el Centre de Formació i el parc públic.

 

L’objectiu del projecte ha sigut integrar els barris Fátima i Corell amb el futur col·legi educatiu, facilitar els desplaçament diaris de les famílies i garantir la seguretat de l’alumnat. Per aquest motiu, els treballs que ha executat l’empresa per a condicionar aquest tram han sigut incloure la xarxa de sanejament i pluvials, esbrossar, juntament amb la canalització de telecomunicacions en aquesta zona, entre altres.

 

D’altra banda, l’Ajuntament va licitar al gener les obres d’un circuit ciclista per 210.000 euros cofinançat al 50% pels fons FEDER, que va quedar desert. En l’actualitat, l’equip de govern treballa per a tornar a licitar el projecte per a completar la poma del col·legi amb les millors infraestructures. La pista ocuparà una superfície de 1.912,66 metres quadrats amb la finalitat de promoure la revitalització del municipi, així com la millora de l’entorn urbà i el seu medi ambient.

 

Així, “potenciar els barris d’Almassora va ser una promesa electoral que l’equip de govern està complint gràcies als fons municipals”, ha afegit la regidora d’Urbanisme, Carmina Martinavarro. A més, l’edil ha recordat que el consistori completarà la renovació de la imatge del districte en els pròxims mesos amb la licitació de les obres d’adequació dels centres socials de Fàtima, que formen part del programa d’inversions per a barris de 2022.

 

Informació i Foto: Ajuntament d’Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: