El Centre d’Iniciació Tècnica Esportiva de Penyeta Roja convoca la inscripció d’alumnat per al curs escolar vinent

El Centre d’Iniciació Tècnica Esportiva (CITD) Penyeta Roja, caracteritzat per oferir una educació integral a través de l’esport, ha obert la convocatòria d’accés per a estudiants de 5é i 6é de Primària i l’ESO (1r, 2n, 3r i 4t) que vulguen aspirar a formar part d’aquest projecte educatiu singular.

El procés de selecció del centre de la Diputació de Castelló es realitzarà en diferents fases i s’enceta, en primer lloc, emplenant un formulari d’inscripció per a l’alumnat candidat, que es podrà trobar a la web del centre. Al formulari s’haurà d’annexar la documentació sol·licitada. Aquesta primera fase es prolongarà entre les dates 3 i 28 d’abril de 2023.

Aquest procediment administratiu anirà acompanyat d’una segona fase. Entre el 8 i l’11 de maig de 2023 totes les persones inscrites que compleixen els requisits rebran una comunicació per correu electrònic amb la data, hora i indicacions per dur a terme les proves selectives. A aquesta comunicación s’explicarà el procediment a seguir davant d’unes proves físiques que determinaran la selecció definitiva dels aspirants, totes vinculades a l’especialitat del centre, l’atletisme, entre les quals trobem carrera de velocitat 40 m llisos, llançament de pilota medicinal de 2 kg, salt vertical…

Durant el període d’inscripció, com s’ha indicat a la web del Complex SocioEducatiu Penyeta Roja i en l’apartat d’inscripció a les proves d’accés, es podrà consultar tota la informació necessària i relativa al procés de prematriculació i accés al formulari, i s’inclou un vídeo explicatiu sobre els tests físics de la segona fase on es detalla en què consisteixen i com s’han de dur a terme.

Finalment, durant el mes de juny es publicaran els resultats a la web i es convocarà per telèfon o carta a una reunió a tots els aspirants admesos per informar del procés de matriculació i funcionament del pròxim curs escolar.

S’anima així a la joventut amb inquietuds esportives, així com les seues famílies, que confien la seua formació esportiva i acadèmica en l’experiència i el bon fer de Penyeta Roja, una experiència que de segur marcarà el seu futur dia a dia de forma positiva.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: