El Centre de Tecnificació del Circuit Ricardo Tormo convoca les beques per al curs que ve

El Centre de Tecnificació del Circuit Ricardo Tormo ha convocat les beques per a participar en el curs 2022-2023 en els seus programes de formació per a joves pilots d’automobilisme de velocitat.

El CETDM ofereix no sols beques academicoesportives per a ajudar els pilots a compaginar la seua formació esportiva amb la seua formació acadèmica, a més, es posa damunt la taula un programa de tecnificació exclusivament esportiu en règim extern per a majors de 18 anys.

Els requisits per a accedir als programes de tecnificació estan expressats en la convocatòria de les beques, destinades a pilots amb llicència federativa en vigor i avalats pel seu palmarés i el seu projecte esportiu 2023. Els interessats han de presentar les sol·licituds abans del 10 de maig.

En total, s’ofereixen huit places destinades a tecnificar els millors pilots nacionals i es respecta el 50 % de les beques per als pilots de la Comunitat Valenciana. Totes les beques tindran una duració de dos anys.

Entre els sol·licitants, que hauran d’enviar les seues propostes al CETDM o a la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme, es farà una preselecció dels millors pilots, que hauran de passar per unes proves físiques i unes proves de kàrting en les instal·lacions del Circuit Ricardo Tormo abans de ser admesos en els programes de tecnificació del CETDM.

Aquestes proves seran avaluades per un comité del Centre de Tecnificació del Circuit Ricardo Tormo format pel director general de l’Esport de la Generalitat Valenciana, el director del CETDM, el president de la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme, el president de la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana i el director tècnic del CETDM.

Actualment, hi ha huit pilots en el Centre de Tecnificació del Circuit: la valenciana Nerea Martí, que aquesta temporada afronta la seua estrena en l’F1 Academy, el més potent campionat femení de monoplaces; l’elxà Dani Maciá, que competirà en la Fórmula 4 espanyola; el català Eric Gené, que s’estrenarà aquesta temporada en la Fórmula 4, en què van estar en 2022 Álvaro García i Max Mayer, i els pilots de kàrting Daniel Briz, d’Alacant, Adrián Benito, de Madrid, i Jan Peral, de Castelló. A més, també huit pilots de motociclisme han cobert aquest curs el primer dels seus dos anys en el programa.

El CETDM és l’únic centre de tecnificació especialitzat en esports del motor a Espanya i compta amb l’aval del Consell Superior d’Esports i de la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: