El CD Castellón, present a la inauguració dels nostres ídols: Saura

Una representació albinegra ha acudit aquesta setmana a la inauguració del CP Castelló I en homenatge a Enrique Saura.

D’Onda al Centre Penitenciari Castelló I. L’exposició Els nostres ídols: Saura, organitzada pel Departament de Patrimoni · Museu VCF de la Fundació VCF, romandrà exposada al CP Castelló I fins al 12 d’agost, després d’haver-ho fet del 8 al 30 de juliol a Onda, localitat d’adopció des de ben petit de l’extraordinari futbolista del València CF, del CD Castelló i del CD Onda.

A la inauguració han estat el mateix Enrique Saura Gil, llegenda del València CF i del CD Castelló. A l’acte hi ha assistit en representació ché una altra llegenda del València CF com Pepe Claramunt, així com companys d’equip; el director general de la Fundació VCF, Teo Swee Wei; Celia Bautista, directora del CP Castelló I; Francisco Bou i director de l’Escola d’Adults Victoria Kent.

Per part del CD Castelló, hi han assistit Víctor Salvador, llegenda albinegra i actual president de l’Associació de Veterans del CD Castelló; José María Arquimbau, President de la Comissió Delegada del Centenari del CD Castelló; Ximo Alcón, membre d’AHISCAS (Amics de la Història del CD Castelló) i Alejandro Moll, vocal de la FEDPECAS (Federació de Penyes del CD Castelló); acompanyats també per José Vicente Iserte, regidor dEsports dOnda.

La Fundació Albinegra vol agrair a la Fundació VCF la seva invitació, així com la tasca social que fomenta exalçant unes de les figures més importants del valencianisme i de l’albinegrisme.

Informació i Foto: Fundación Albinegra

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: