El cartell ‘Esclafit’ de Joan Guerola serà la imatge de les Falles de 2020 a Borriana

El jove borrianenc Juan Guerola Garí amb la seva obra ‘Esclafit’ ha estat el guanyador del concurs del disseny del cartell anunciador de les Falles de Sant Josep 2020. L’Ajuntament de Borriana editarà i distribuirà l’obra guanyadora, que a més rep un premi de 500 euros .

El jurat, presidit per la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, i integrat pels professionals d’arts plàstiques i il·lustració Sandra Broch i Xavier Ribes i pel tècnic de Cultura de l’Ajuntament, Rafael Marañón, com a secretari, ha acordat atorgar el primer premi, dotat amb 500 euros, a l’original presentat per Juan Guerola Garí i concedir un accèssit, sense quantia econòmica, a l’cartell amb el lema ‘el Templat i la festa’, realitzat pel també borrianenc Víctor Melià d’Alba.

L’edil de Festes, Lluïsa Monferrer, ha expressat la seva satisfacció per “la qualitat de les obres que han presentat els artistes” i l’àmplia participació en el certamen. Al seu torn, també ha volgut destacar que cada any es presenten més cartells al concurs, i que el jurat ho ha tingut “molt complicat a l’hora triar el millor cartell”.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: