Borriana prepara el dispositiu especial per a la festivitat de Tots Sants

En ocasió de la celebració de la festivitat de Tots Sants, la Policia Local de Borriana, ha establert un dispositiu especial de trànsit i seguretat per al dia 1 de novembre així com per als dies previs, amb l’objectiu d’afavorir la mobilitat i preservar la seguretat de totes les persones que vagin al cementiri municipal.

Davant la previsió d’una afluència massiva de visitants al cementiri, el dijous dia 31 d’octubre s’iniciarà l’operatiu amb un reforç de vigilància policial de trànsit, així com durant tota aquesta setmana, dispositiu que culminarà el dia 1 de novembre amb el desplegament de efectius en els accessos al cementiri.

Els accessos a Borriana per la glorieta situada a la CV-18 a l’avinguda Almassora seran tancats al trànsit rodat de vehicles el dia 1 de novembre des de les 10h fins al tancament del cementiri, i s’habilitarà un únic sentit de circulació població-cementiri, a l’avinguda Almassora, establint l’avinguda Vila-real com a via d’accés a la població.

Aquests talls de trànsit en els accessos des de la CV-18 podran repetir-se durant la setmana en atenció al volum de circulació existent a la zona. Així mateix, hi haurà regulació de trànsit a través d’agents en l’Av. Setze de Juliol, Plaça de la Fira i accessos al cementiri i zones d’estacionament.

La Policia Local recomana acudir al cementeri utilitzant l’itinerari regulat pels agents i evitar, en la mesura del possible, l’ús de vehicles.

Igual que en anys anteriors, com a aparcament addicional s’habilitarà al solar contigu al cementiri, darrere del tanatori, amb accés des de l’avinguda Almassora en sentit sortida ciutat i es senyalitzarà una via d’entrada la més propera al cementiri, i una altra de sortida, la més allunyada. Aquest punt estarà controlat per efectius policials i correctament senyalitzat per regular i canalitzar el trànsit.

D’altra banda, queda prohibit l’estacionament davant de les portes d’entrada del cementiri i al costat de les oficines del mateix, així com en els marges de la calçada a l’avinguda Almassora.

A més, s’establiran punts fixos de control del trànsit el 31 d’octubre i 1 de novembre en tot el trajecte cap al cementiri. L’entrada de vehicles serà per la Plaça O’Donnell (encreuament de les avingudes Almassora i Vila-real).

Al costat de la zona d’oficines del cementiri s’habilitarà un espai reservat com a parada de taxis, i estacionament reservat a persones amb mobilitat reduïda així com per a una ambulància per atendre possibles incidències.

Paral·lelament a aquest operatiu de trànsit, la policia també ha d’establir vigilància per evitar la possible comissió d’actes vandàlics al cementiri i els seus voltants.

En l’operatiu, a més d’efectius de la Policia Local de Borriana, participarà l’Agrupació Provincial de Voluntaris de Protecció Civil.

Cal recordar que l’horari d’obertura al públic del cementiri municipal serà fins al dia 30 d’octubre de 8h a 18h ininterrompudament; el dijous 31 d’octubre, de 8h a 18.30h, i el divendres 1 de novembre, de 7h a 19h, tots dos ininterrompudament.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: