El Bus LABORA atén a quasi 2.000 persones en 44 localitats diferents en els seus tres primers mesos

El Bus LABORA ha atés 1.884 persones en els seus tres primers mesos de servei. Els dos autobusos que ofereixen aquest servei han visitat en aquestes primeres setmanes de funcionament 44 localitats de les comarques de l’Horta Nord i Oest, així com de la Vega Baixa i el Baix Segura. Així mateix, també han fet parada als campus de la Universitat de València, Universitat Politècnica de València i Universitat Miguel Hernández d’Elx.

L’objectiu d’aquest servei és realitzar parades en els municipis de la Comunitat Valenciana que no compten amb Espai LABORA perquè la ciutadania puga rebre els serveis d’assessorament per a la cerca d’ocupació, renovar la demanda d’ocupació, informació sobre ajudes o conéixer l’oferta formativa de LABORA.

De les quasi dues mil persones ateses, 1.165 han sigut dones, la qual cosa representa un total del 61,84% de les accions. Per part seua, han sigut 719 els homes atesos, el 38,16% del total, mentre que van ser realitzades 42 atencions a persones amb diversitat funcional.

Perquè el servei prestat siga completament satisfactori, l’estada del Bus LABORA varia entre 1 i 3 dies, en funció de la població censada en cada localitat. Per part seua, en cadascun dels campus universitaris l’autobús ha romàs 3 dies.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: