CaixaBank i Fundació Caixa Castelló convoquen ajudes per 100.000 euros per donar suport a projectes socials a la província de Castelló.

Aquesta convocatòria, finançada a parts iguals per ambdues entitats, va dirigida a entitats privades sense ànim de lucre que desenvolupen la seva activitat a la província i els projectes de la qual estan centrats en el foment de l’ocupació i l’orientació ocupacional, el desenvolupament local, la inclusió social i l’atenció a la dependència i l’accessibilitat.

Els projectes, que seran recolzats amb una quantia mínima de 2.000 euros i màxima de 8.000 euros, tindran com a beneficiaris persones en risc dexclusió, en especial, desocupats, majors, persones amb discapacitat i refugiats. Les entitats i els projectes seleccionats a la ‘Convocatòria d’Acció Social 2022’ es coneixeran durant el mes de juliol.

Les entitats sol·licitants es podran registrar a través de la pàgina web de CaixaBank i Fundació Caixa Castelló on podran presentar la seva sol·licitud de forma en línia. El termini de presentació de projectes acaba el proper 10 de maig.

Aquesta convocatòria s’emmarca dins de l’acord de col·laboració entre CaixaBank i la Fundació Caixa Castelló, com a part del compromís que mantenen amb les entitats socials de la província.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: