El Barri València aconsegueix doblet amb el primer premi a les millors carrosses a les dues cavalcades del Ninot 2022

El Barri València ha aconseguit alçar-se amb el primer premi a les millors carrosses a les dues cavalcades del Ninot 2022, les de grans i infantil. Borriana tanca així aquest cap de setmana faller amb un ambient d’alegria i de color gràcies a la Cavalcada del Ninot ia la Cavalcada infantil del Ninot que s’han celebrat ahir dissabte i avui diumenge, respectivament.

A la cavalcada d’ahir a la nit, a més del Barri València, els premis de les carrosses van ser també per a la Falla Cardenal Tarancón (segona), Barri La Vila (tercera), Barri L’Escorredor (quarta), Falla Don Bosco (cinquena) i Barri La Mercé (sisena), que van completar el podi. També van reconèixer Barri València per crear el millor ninot.

Mentre que les carrosses premiades aquest matí a la Cavalcada del Ninot infantil, han estat després del Barri València , segon per a Falla Don Bosco i el tercer per al Barri d’Onda. Igualment han reconegut el Barri València per crear el millor ninot.

Un cap de setmana en què Borriana s’ha omplert de color amb les desfilades de les carrosses i comparses de les 18 falles que conviuen a la ciutat en diferents categories.

Avui, la Cavalcada infantil del Ninot s’ha realitzat al matí a les 11 hores, després de la decisió de les falles ahir d’avançar-la cinc hores i mitja per la previsió de pluges, al ple de la Junta Local Fallera. El recorregut s’ha mantingut a l’anunciat aquest any per a ambdues cavalcades, i ha començat a la plaça de la Generalitat, seguint pels carrers de l’Escorredor i Encarnació, per finalitzar a la plaça 9 d’Octubre, on han acabat de celebrar els premis, especialment la Falla del Barri València amb l’alegria d’haver aconseguit doblet amb el primer premi de carrosses a les dues cavalcades.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: