El ADDA i el Patronat de Turisme d’Alacant signen un conveni per potenciar la celebració de congressos

La Fundació ADDA i el Patronat Municipal de Turisme d’Alacant han segellat un acord de col·laboració per impulsar Alacant com a destinació per a la celebració de congressos, jornades, simposis, convencions i esdeveniments multitudinaris de caràcter nacional i internacional. L’acord, rubricat per la vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, i per la vicealcaldessa i regidor de Turisme, Mari Carmen Sánchez, estableix el compromís de les dues institucions de constituir una comissió tècnica de treball dedicada a identificar esdeveniments susceptibles de celebrar-se a les instal·lacions de l’Auditori de la Diputació d’Alacant, preparar candidatures i establir vies per a la captació dels mateixos, amb un pla d’accions conjuntes de caràcter anual.

Julia Parra ha defensat que amb l’acord signat avui “hem volgut posar sobre paper el nostre compromís i voluntat de col·laboració en favor de l’turisme, molt necessari en aquests temps difícils”. La diputada de Cultura ha explicat la idoneïtat de l’ADDA com a espai de congressos “per les seves magnífiques instal·lacions, que poden ser un gran estímul per atreure fins a Alacant empreses, organitzacions i col·lectius interessats en l’organització d’esdeveniments”.

Ha incidit, a més, en les garanties de seguretat de l’ADDA. “Fins i tot en temps de restriccions sanitàries, comptem amb totes les mesures necessàries, de fet, l’Auditori ha estat el primer de la península ibèrica a aconseguir el segell de turisme segur en les seves instal·lacions contra el coronavirus, un certificat emès per l’Institut per a la qualitat Turística Espanyola (ICTE) “, ha destacat la diputada de Cultura.

Per la seva banda, Mari Carmen Sánchez ha assenyalat la importància de l’conveni per seguir potenciant el turisme MICE. “Estem parlant d’un dels principals segments turístics i de major rellevància que té un impacte econòmic de més de 29 milions d’euros a la ciutat”. Segons ha detallat la vicealcaldessa d’Alacant i regidor de Turisme, “prop de 25.000 persones que vénen a treballar, a formar-se i a seguir avançant i, a més, segueixen fent activitats que repercuteixen en tota la província d’Alacant”.

L’acord segellat entre la Fundació ADDA i el Patronat Municipal de Turisme d’Alacant garanteix la compatibilitat de les activitats congressuals amb el calendari cultural establert per l’auditori.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: