Economia Sostenible i l’Ajuntament de València col·laboraran per a accelerar projectes empresarials declarats com a prioritaris

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i l’alcalde de l’Ajuntament de València, Rafael Ribó, han signat aquest matí el conveni de col·laboració entre la conselleria d’Economia Sostenible i el consistori de la ciutat per a l’impuls dels projectes empresarials declarats com a projectes prioritaris d’inversió.

El conseller, que ha estat acompanyat per la directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, s’ha mostrat molt satisfet per la signatura d’aquest conveni.

“Amb l’Ajuntament de València són ja 14 els consistoris que s’han adherit a aquest programa amb el qual volem augmentar l’atracció de projectes empresarials al nostre territori que ajuden a generar riquesa, ocupació i que aporten beneficis de caràcter social o mediambiental”, ha indicat.

“El punt d’acceleració a la inversió de la Generalitat en col·laboració amb els punts d’inversió dels ajuntaments col·laboraran per a reduir els terminis dels tràmits administratius d’aquells projectes que es consideren com a prioritaris ja que aporten un valor afegit a l’economia valenciana en l’àmbit social, mediambiental o d’innovació”, ha explicat Climent.

Per al conseller, “la signatura d’aquesta mena de convenis suposa un pas més per a afavorir la necessària col·laboració interadministrativa entre totes les corporacions locals interessades en la implantació de projectes d’inversió en els seus territoris i la resta d’organismes i departaments de la Generalitat amb competències en l’atracció de projectes empresarials”.

Per part seua, l’alcalde de l’Ajuntament de València, Joan Ribó, ha destacat la voluntat de totes dues administracions de “accelerar la reactivació econòmica i la creació d’ocupació. Amb mesures com aquesta de col·laboració interadministrativa volem facilitar al màxim la implantació de projectes a la nostra ciutat”.

En la signatura estava també present la responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador de l’Ajuntament de València, Pilar Bernabé.

Els ajuntaments que s’han adherit al programa són Almoradí, Alacant, Morella, Alzira, Castielfabib, Silla, Paterna, Chelva, Ibi, Vallada, la Font de la Figuera, Orihuela, Albaida i València.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: