Economia dóna suport a la Cambra de Castelló per a la divulgació del congrés Qualicer

El conseller d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, María Dolores Guillamón, han signat un conveni de col·laboració per a la divulgació de la XVI edició de el Congrés Mundial de la Qualitat de l’Taulell i de l’Paviment Ceràmic, Qualicer.

A l’acte de signatura també ha estat present el copresident de Qualicer i president de el Col·legi Oficial d’Enginyers Superiors Industrials Castelló, Javier Rodríguez.

Rafa Climent ha destacat “el suport constant de la Conselleria a el sector del taulell i la seva indústria auxiliar, més si cap en un moment com l’actual en què les empreses s’enfronten a un escenari complex que ha afectat tots els països de el món”.

Entre les mesures i actuacions que la Conselleria d’Economia Sostenible desenvolupa per donar suport a al sector ceràmic i la seva indústria auxiliar figura el suport a l’congrés Qualicer, que es materialitza en l’aportació de 30.000 euros a través de Ivace Internacional per a la divulgació de les actuacions relacionades amb la setzena edició de l’congrés celebrada el passat mes de febrer.

Aquest suport serveix a més per realitzar les actuacions pertinents per preparar la propera edició de l’congrés a l’any 2022.

Qualicer va comptar en la seva edició 2020 amb més de 600 professionals procedents de 16 països. Concretament, van participar representants d’Alemanya, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Brasil, Colòmbia, Equador, Estats Units, Espanya, Grècia, Itàlia, Mèxic, Portugal, Regne Unit, Suïssa, Turquia que van poder assistir a les prop de 100 ponències presentades.

Per a Rafa Climent, Qualicer contribueix de manera significativa en el “posicionament de marca de qualitat i disseny del nostre sector ceràmic a nivell mundial”, un clúster dinàmic, avantguardista i innovador consolidat com “un dels principals motors econòmics de l’economia valenciana”.

Per la seva banda, la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, María Dolores Guillamón, ha destacat la consolidació de Qualicer com “l’esdeveniment de caràcter mundial en què es presenten les novetats més importants en la indústria taulellera pel que fa a la fabricació, línies d’investigació, màrqueting, etc., la qual cosa suposa un estímul per al creixement de sector a la zona de la Plana “.

Després de la signatura de l’conveni, Guillamón ha mostrat el seu agraïment “pel suport de la Conselleria a un sector tan important per a l’economia de la província de Castelló com és el taulell”.

Qualicer és un fòrum internacional organitzat conjuntament per la Cambra de Comerç de Castelló i el Col·legi Oficial d’Enginyers Superiors Industrials on es donen cita fabricants de paviments i revestiments, maquinària i béns d’equip i fregides, colors i esmalts. Aquest fòrum contribueix a unificar els esforços que s’estan realitzant en el desenvolupament científic i tecnològic, així com en els usos i aplicacions i en la imatge de qualitat de la ceràmica espanyola a nivell global.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: