Economia convoca les ajudes per a les associacions empresarials de el Pla de la Indústria Valenciana amb un total de 1,8 milions d’euros

La Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball ha llançat una nova convocatòria d’ajuts de 1,8 milions d’euros per donar suport plans d’industrialització sostenible desenvolupats per les associacions empresarials sectorials i agrupacions empresarials innovadores de la Comunitat Valenciana.

Cal recordar que aquesta convocatòria d’ajuts complementa a la publicada el passat 10 de febrer, que comptava amb un pressupost de 42,1 milions d’euros per a les pimes industrials de la quarta fase de el Pla Estratègic de la Indústria Valenciana (PEIV 2018-2023) .

Aquestes subvencions, que s’han publicat aquest dimarts al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, (DOGV), també formen part de la quarta fase d’implantació de l’PEIV 2018-2023.

Així, estan destinades a les associacions empresarials de el sector calçat, ceràmic, metall-mecànic, tèxtil, joguina, marbre-pedra natural i àrids, fusta – moble i il·luminació, químic, automoció, plàstic, envasos i embalatge, productes infantils, paper i arts gràfiques, valorització de residus, energia i els sectors emergents de la biotecnologia, la producció audiovisual i la producció de videojocs.

actuacions subvencionables

Tal com recull l’ordre de el DOGV, cada un d’aquests sectors comptarà amb una dotació pressupostària de 106.000 euros per subvencionar actuacions que s’emmarquin en alguna de les tipologies prioritzades en el PEIV entre les quals es troben la Innovació (millora de la gestió de la innovació, reconversió de processos productius, transferència de coneixement i vigilància tecnològica); la Indústria 4.0 (transformació digital) i la Internacionalització i Cadena de Valor (promoció exterior, prospecció de mercats globals, màrqueting digital, economia circular, ‘green deal’ i Objectius de Desenvolupament Sostenible).

Així mateix, contempla les accions de Formació i Talent (FP Industrial, formació en centres de treball i FP Dual, bases de dades de professionals formats i accions formatives) i Cooperació (consorcis de cooperació, i col·laboració entre empreses).

El pressupost mínim subvencionable de el pla d’actuació serà de 10.000 euros, IVA exclòs. L’ajuda consistirà en una subvenció de el 90% de les despeses que siguin considerats com a subvencionables.

termini sol·licituds

El termini per presentar de les sol·licituds començarà el proper 26 de febrer i finalitzarà el 26 de març de 2021, ambdós dies inclosos.

La presentació es realitzarà obligatòriament a través del tràmit telemàtic dissenyat per a aquests ajuts. Les entitats sol·licitants trobaran les instruccions per emplenar electrònicament la sol·licitud general de subvenció al web (consultar aquí), a l’enllaç ‘Instruccions’.

L’entitat podrà buscar el tràmit telemàtic específic en el catàleg de servicis públics interactius de la Generalitat a través de la seu electrònica (consultar aquí), o accedir directament a la mateixa en l’apartat d’incentius i ajuts en matèria d’indústria i R + D + i, de la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball

Informació i Foto. Generalitat Valencina

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: