Dos professors de l’UJI participen en el Primer Fòrum Internacional del Disseny

Informació i Foto: http://www.uji.es

Els professors de la Universitat Jaume I Joaquín A. Martínez Moya, del departament d’Enginyeria de Sistemes i Disseny, i Beatriz Irun Molina, del departament d’Administració d’Empreses i Màrqueting, han participat en el Primer Fòrum Internacional del Disseny, organitzat per Connectworld International Education i el Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Madrid.

En l’acte va participar una nodrida representació xinesa en la qual hi eren presents nombrosos dissenyadors procedents de diferents províncies com Zheijiang, Beijing i Taiwan, així com el promotor del fòrum la institució xinesa IDS (International Design Center) i membres de la Taiwan National Association of Interior designers, Hangzhou Xiyou Education and Technology Company Ltd i de Feng Chia University de Taipei.

Durant el Fòrum es van presentar diferents treballs en l’àmbit del disseny, així com diferents propostes presentades a la Fira Internacional del Disseny Interior 2017 de Taiwan i el llibre “Voice for Chinese Design 2017”. L’arquitecte tècnic i emprenedor, Víctor Moreno, va presentar els seus treballs en Concept Design, interiorisme comercial i imatge de marca, i va posar en valor el gran potencial dels arquitectes tècnics en el desenvolupament de projectes tècnics en l’àmbit de l’interiorisme. Per la seva banda el professor de l’UJI Martínez-Moya va exposar el seu treball “Physical scale models es diffusion tools of Disappeared heritage”, desenvolupat juntament amb els seus companys Jaume Gual i Mª Jesús Máñez, sobre les seves investigacions en el camp del patrimoni arquitectònic i el disseny inclusiu.

Aquest fòrum s’emmarca dins de les accions que està desenvolupant la Universitat Jaume I per enfortir les seves relacions amb altres universitats i centres de recerca xinesos. Les relacions d’Arquitectura Tècnica amb el mercat xinès s’estan consolidant, sent freqüents la participació de professorat en els fòrums xinesos al respecte. De fet, el professor Martínez-Moya viatjarà al “4th Central China International Science Seminar” que tindrà lloc a la ciutat de Jingdezhen del 18 al 23 d’aquest mes, convidat pel Govern Xinès.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d