Docència europea i internacional per celebrar la X International Week de Florida Universitària

La desena edició de la ‘International Week’ de Florida Universitària s’ha tornat a celebrar presencialment i s’ha combinat amb ponències on line en què ha participat professorat de diferents universitats del món. Durant tota la setmana passada, estudiants dels graus en Turisme, Enginyeries, ADE, Videojocs i Educació de Florida Universitària van explorar les oportunitats que brinda la internacionalització en el futur professional. En aquest sentit, la desena edició de la ‘Internacional Week’ de Florida Universitària, va ser un nou fòrum de trobada entre estudiants i professorat internacional de les àrees d’Empresa, Videojocs, Turisme, Enginyeria i Educació, de la Unió Europea, del Brasil i Tailàndia, on es va parlar de les tendències en cadascuna de les àrees de coneixement.

A l’inici de la International Week un grup format per dotze alumnes de les diferents titulacions van realitzar la presentació al públic procedent de diferents països de la formació a Florida Universitària a cadascuna de les seves àrees. A més, l’alumnat de Florida Universitària va presentar els projectes integrats. Dos alumnes de cada titulació van mostrar la feina que estan desenvolupant aquest curs.

L’alumnat de Turisme va presentar la guia turística de València que va elaborar amb suggeriments sobre què visitar, on menjar i prendre alguna cosa, mitjans de transport o on comprar, per als assistents internacionals de la International Week. L’alumnat d’Enginyeria va presentar a l’estand un robot, l’alumnat d’Educació obres d’art realitzades a l’aula i en videojocs un videojoc que havien realitzat.

El professorat internacional i l’alumnat van intercanviar impressions sobre l’Educació, el Turisme, l’Enginyeria, els Videojocs i el món de l’empresa en diferents ponències i xerrades que van tractar aspectes com les noves tecnologies en els esports, la sostenibilitat del turisme com un avantatge competitiu, els reptes en els negocis i la direcció d’empreses o l’ensenyament inclusiu, entre d’altres. A les sessions, el professorat va fer proves a l’alumnat participant que havien de superar per obtenir el certificat que acredités la seva participació a la International Week.

Informació i Foto: Florida Universitaria

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: