Digitalització, ensenyament semipresencial i formació professional centren la jornada UJILliureX

El projecte LliureX de la Universitat Jaume I i el CEFIRE de Castellón han organitzat per a dimecres 5 de maig de 2021 a partir de les 10 hores una jornada sobre «Digitalització i ensenyament semipresencial. La formació professional com a model/exemple» que comptarà amb la participació de 16 professionals que impartiran en línia una vintena de ponències i está promoguda per l’UJI, Formació Professional Comunitat Valenciana i la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

En l’acte d’obertura participarà la vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez; el director general de l’Avançament de la Societat Digital, Pedro Agustín Pernías; el director general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, Manuel Gomicia; i el coordinador del projecte LliureX de l’UJI, Julio Pacheco.

El projecte LliureX de la universitat pública de Castelló té entre els seus objectius difondre l’ús i el maneig de les TIC en la distribució LliureX entre la comunitat educativa, compartir el coneixement o promoure la coordinació, l’intercanvi i la discussió de coneixements i experiència entre l’àmbit universitari i no universitari, especialment amb els departaments amb una major implicació en la part educativa del futur personal docent i possibles usuaris i usuàries de LliureX.

La jornada està promoguda per l’UJI, Formació Professional Comunitat Valenciana i la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

Programa i ponències: http://ujilliurex.uji.es/

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: