Cultura destina 5,7 milions d’euros en ajudes a les arts escèniques valencianes

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ tres de les quatre convocatòries previstes d’ajudes a les arts escèniques valencianes, que sumen un total de 5,75 milions d’euros d’inversió en el sector de les arts escèniques valencianes, 750.000 euros més que l’any 2021.

En aquesta ocasió, s’han aprovat la concessió d’ajudes de caràcter biennal a companyies professionals de teatre, dansa i circ per als exercicis 2022 i 2023; la concessió de subvencions públiques de caràcter biennal a sales d’exhibició i teatres amb programació estable de teatre, dansa i circ per als exercicis 2022 i 2023, i la concessió d’ajudes anuals a la producció professional d’un muntatge escènic, a la producció emergent d’un muntatge escènic, a gires d’espectacles, a assistència a fires i esdeveniments orientats al mercat, i a la realització de festivals i mostres per a l’exercici 2022.

Com a novetat, és la primera vegada que es convoquen ajudes biennals, tant per a teatres o sales d’exhibició com per a companyies estables de teatre, de dansa i de circ.

El termini de presentació és de 20 dies hàbils a partir del 4 d’agost. Totes les sol·licituds s’han de presentar per via telemàtica per mitjà del registre electrònic accessible des de la pàgina web IVC .

Pròximament, es convocarà la convocatòria anual d’ajudes a residències d’escriptura escènica, formació, investigació i edició.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: