Cultura convoca ajudes per a l’organització d’activitats culturals i artístiques

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha convocat les ajudes destinades a l’organització d’activitats culturals i artístiques, a les quals enguany destinarà 623.000 euros.

Les ajudes són per a contribuir a la promoció, difusió, disseny i organització d’activitats no lucratives de promoció cultural i artística. Les activitats hauran de ser realitzades en territori valencià, amb l’excepció de les organitzades pels centres valencians en l’exterior, reconeguts per la Generalitat Valenciana.

Podran ser beneficiàries de les ajudes associacions sense ànim de lucre i fundacions privades en els estatuts de les quals figure com a finalitat la promoció de l’art o la cultura, universitats públiques i aules de la tercera edat.

Les subvencions es distribueixen en tres modalitats. Per a les associacions sense ànim de lucre i fundacions privades es destinen 353.930 euros; a les universitats públiques, 120.000 euros; i a les aules de la tercera edat, 150.000 euros. L’import màxim per beneficiari serà de 12.000 euros.

Serà subvencionable l’organització d’activitats culturals i artístiques com ara exposicions, congressos, seminaris, jornades, rutes i itineraris culturals, publicacions, esdeveniments o altres, que s’hagen desenvolupat entre el dia 31 d’octubre de 2017 i el 31 d’octubre de 2018, ambdós inclosos.

Tindran la consideració de despeses subvencionables totes aquelles despeses generades exclusivament per l’organització de les activitats per a les quals es concedeix l’ajuda que s’hagen indicat i quantificat en la memòria econòmica del projecte, llevat de les ocasionades per inversions o adquisicions patrimonials i la compra de material inventariable, que seran considerades despeses de manteniment de l’entitat.

Quant al termini per a sol·licitar les ajudes, serà de cinc dies, a comptar de l’endemà de la publicació de la resolució en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’, és a dir, que conclou el termini el 7 de novembre.

 

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: