Cs Castelló demana al Fadrell que desconfine la seva gestió perquè els castellonencs no viuen d’anuncis ni es curen de perdons

El portaveu de Ciutadans (Cs) a Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha demanat avui a l’Fadrell que “desconfine seva gestió, que no faci servir el coronavirus per seguir en quarantena i que no redueixin a la Covid-19 la seva inacció a l’capdavant de la ciutat en el primer any de legislatura perquè els comerciants, hostalers PIMES, autònoms i en definitiva, els castellonencs no viuen d’anuncis ni es curen de perdons “.

Seguint aquests termes, Marín-Buck ha fet una radiografia de la ciutat avui, en el debat de l’estat de Castelló. I ha lamentat que a el “Fadrell li costi pair el problema” per això ha recomanat als membres de l’Acord a “sortir al carrer per veure les pancartes reivindicatives als balcons, escoltar els veïns, auxiliar als comerciants locals, seure amb els sindicats de funcionaris sense exclusions per posar en marxa la nostra ciutat des del diàleg i consens “perquè” no es pot predicar sense donar exemple “.

El portaveu de Cs ha insistit que “els que venien a rescatar persones, cada dia que passa, perden l’oportunitat de fer-ho” referint-se a no complir amb les polítiques socials que urgeixen els castellonencs en matèria d’ocupació, habitatge, sanitat, educació i un llarg etcètera.

Finalment, el portaveu de Ciutadans ha recomanat a l’Fadrell “trepitjar el carrer, treure la seva gestió de la quarantena i millorar-la perquè la realitat Covid ho exigeix ​​i que la mascareta no els impedeixi reivindicar i defensar el que necessita Castelló i els castellonencs”. I ha demanat per favor “que no es rentin massa les mans”.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: