Cristian González garanteix la incorporació d’un conserge a les instal·lacions esportives de Cabanes i la creació d’un circuit municipal de motocròs

El número 2 de la candidatura del PP a Cabanes, Cristian González, ha anunciat avui la dotació d’un conserge a les instal·lacions esportives “que s’encarregue de controlar i garantir el bon ús de les dependències i es coordini amb els clubs per assegurar que totes les demandes dels usuàries són ateses”.

El repte “és donar un servei que els esportistes ens demanen i que avui Cabanes segueix sense prestar. Una millora substancial que ajudaria tots els usuaris de les instal·lacions a mantenir en un estat òptim les dependències alhora que prestaria un recurs de col·laboració i coordinació amb clubs i usuaris en general”.

Aquest compromís se suma a la construcció d’un circuit municipal de motocròs “perquè volem ampliar el sòl dotacional per crear noves instal·lacions esportives a l’aire lliure”. A Cabanes hi ha molts aficionats que ens animen a promoure aquest tipus d’instal·lació perquè la seva acollida seria molt ben rebuda. Ho hem contemplat com també l’arranjament del reg al camp de futbol per garantir un estat òptim de la instal·lació”.

Aquests compromisos formen part d’un programa de govern que tampoc no oblida la resta d’entitats esportives del municipi “amb les quals volem posar en marxa competicions esportives que dinamitzin la seva activitat”. Així mateix, “totes elles volem recolzar amb un increment de l’ajuda que s’injecta des del consistori perquè creiem que apostar per l’esport és garantir salut i vida al nostre poble”.

De la mateixa manera, Cristian González també anuncia que s?atendrà la demanda dels usuaris del pavelló de futbol sala perquè aquest espai deixi d?allotjar els balls multitudinaris de festes. “Som conscients que aquest ús degrada la pista i provoca problemes que després hem de resoldre. L’objectiu és crear un espai específic per a aquestes trobades multitudinàries que doni servei a la població i atengui la demanda de lleure dels nostres ciutadans”.

Finalment, el programa de govern del PP per a Cabanes contempla també l’adequació de les pistes de tennis, l’arranjament i el manteniment de les pistes de frontenis, així com la construcció d’un gimnàs per a gent gran i l’increment de les places d’aparcament situades al costat de les instal·lacions esportives. “Un canvi necessari que arribarà de la mà de tots els veïns aquest diumenge 28 de maig, perquè Cabanes mereix recuperar el protagonisme perdut”, ha assenyalat González.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: