Costa Blanca es convertirà en 2018 a nova destinació de la companyia TUI Polònia amb 3.000 places inicials

Informació i Foto: http://www.diputacionalicante.es

El president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, ha mantingut aquest matí una trobada de treball amb responsables de TUI Polònia per tancar un important acord en matèria turística que convertirà la Costa Blanca a nova destinació 2018 de la companyia. Aquesta reunió s’ha celebrat a la segona jornada de la World Travel Market de Londres on el Patronat de Turisme s’ha desplaçat per mostrar l’oferta de la província.
 
         L’estratègia promocional subscrita en aquesta trobada contempla oferir 3.000 vols xàrter un cop per setmana, tots els dimecres, en una ruta directa entre Varsòvia i Alacant que es desenvoluparà de maig a octubre de l’any que ve. A més, segons ha indicat el president de la institució provincial, la previsió, “segons ens ha plantejat TUI Polònia a aquesta jornada és incrementar altres 3.000 places en un segon vol si les previsions estimades es compleixen”.
 
         “Europa de l’Est s’ha convertit en un interessant mercat de turistes en què la Costa Blanca ja ha fixat les seves línies d’acció per captar nous viatgers. El fet que un dels majors operadors turístics del món, a la seva seu a Polònia, triï la Costa Blanca com a nou destí a 2018 consolida la nostra presència en aquest territori i ens impulsa a seguir treballant per incrementar aquest nínxol de visitants “, ha explicat Sánchez .
 
         El turista polonès recerca estades mínimes d’una setmana, que es poden perllongar fins als 15 dies, amb un producte de vacances tancat i majoritàriament familiar. El Patronat de Turisme ja ha establert diverses iniciatives conjuntes de màrqueting digital al país polonès i té previst augmentar l’any que aquesta col·laboració amb accions de press i fam trips. En aquest sentit, la setmana que l’organisme autònom de la Diputació d’Alacant es desplaçarà fins a Varsòvia per participar en un workshop on presentarà la destinació Costa Blanca.
 
Reunió Jet 2
         En aquesta jornada de la WTM s’han succeït nombroses trobades de treball, entre els quals destaca la reunió que ha mantingut el diputat de Promoció Turística, Eduardo Dolón, amb representants de la companyia Jet 2, el segon operador turístic nacional més important entre el Regne Unit i Espanya, des que el 2017 aconseguís millorar els seus resultats i ascendir una posició. La trobada ha comptat també amb la presència del director de l’organisme, José Francisco Mancebo.
 
         A la Costa Blanca Jet 2 ha experimentat en els darrers anys un creixement d’un 32 per cent, el que representa, en volum total, un milió de seients en un aeroport, el d’Alacant-Elx, que ronda els 12 milions de passatgers. “Això ens indica que estem davant d’una companyia amb unes importants xifres de negoci i crucial per a les estratègies turístiques de la nostra província”, ha concretat Dolón, que ha afegit que “l’estimació de creixement per 2018 es fixa en un 10 per cent, dada que avalaria la consolidació del mercat britànic a la província i l’aposta de Jet 2 per la Costa Blanca “.
 
         El diputat de l’àrea ha indicat que aquest creixement es reparteix en un 67 per cent durant la temporada estival i en un 33 a l’època d’hivern, el que reforça l’estratègia provincial de desestacionalitzar l’oferta. Jet 2 opera amb 95 vols directes a la setmana, amb l’apreciació, tal com ha puntualitzat Dolón, d’haver absorbit el 35 per cent de negoci de la companyia Monarch.
 
         El perfil del turista de Jet 2 compta amb un poder adquisitiu alt, ja que el 23 per cent de les places que sol·licita les requereix també per a hotels de 4 estrelles. La meitat dels viatgers que volen amb la companyia fins a la Costa Blanca requereixen vol i hotel en un mateix paquet i l’altra meitat només trajecte aeri. La seva preferència és l’oferta de sol i plaça, però en els últims anys mostra també interès per les propostes complementàries esportives, especialment el golf i el cicloturisme, i també per les culturals i festives.
 
         A més, el producte ‘Alacant city’ s’ha convertit per a la companyia en un reclam potent per als potencials turistes britànics, posicionant la ciutat com la novena a nivell nacional en vendes, amb escapades curtes de quatre o cinc dies.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: